Wonderdiensten

Wil jouw bedrijf of organisatie eens met een wonderlijke bril naar een vraagstuk kijken? Of in de publiciteit de show stelen met een opzienbarende actie? Zoek je een spreker met een bijzondere invalshoek?

Wonder verzorgt inspirerende brainstorms, workshops en presentaties. Ook voor concept & realisatie van acties zijn we in te schakelen. Mits de ambitie Wonderbaarlijk & Wereldverbeterend is.

Aarzel niet, klanten als Oxfam Novib, de Nederlandse Hartstichting, Ben & Jerry’s, Rijkswaterstaat en vele anderen gingen u voor.

Workshops

Aan de hand van inspirerende voorbeelden en onze unieke Wonderformules toveren de deelnemers hun vraagstuk om tot een wonderbaarlijk idee. Buiten de gebaande paden denken en lol hebben met maffe denkrichtingen maken de creativiteit los. Zo kan tijdens of na de workshop het kwartje vallen voor een aanpak die je daarvoor niet had kunnen verzinnen.

Brainstorms

Wonder verzorgt een brainstorm op maat voor jou en collega’s, om samen bij jullie vraagstuk een wonderlijk plan te bedenken. Ook deelname aan een brainstorm door onze creatief leider Elena Simons is mogelijk.

Presentaties

Creatief leider Elena Simons vertelt met humor over onze wonderlijke acties, of verzorgt een verrassend verhaal op maat. Hoe kom je tot een wonderbaarlijk idee, en wat zijn de zin van humor en schoonheid bij de strijd voor een mooiere wereld? Dat zijn een paar onderwerpen waar Elena thuis in is. Ook kan ze een wonderlijke visie geven op het thema van jouw organisatie of congres.

Elena heeft ruime ervaring als spreker bij onder meer De Baak, het Ministerie voor Verkeer en Waterstaat, the Polytechnic University of Hong Kong, Conclusion, de Hogeschool Leeuwarden en vele andere opdrachtgevers.

Acties in opdracht

Wil je de pers halen met een actie die op onverwachte manier jouw organisatie of onderwerp op de kaart zet? Voor klanten met lef bedenkt Wonder in samenspraak een plan en kan ook de realisatie voor haar rekening nemen.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Sabine Linz (email hidden; JavaScript is required / 06 18397755) of Elena Simons (email hidden; JavaScript is required / 06 18072977).

Terug