Over ons

Stel je voor dat…
… de Paus en de Dalai Lama een kussengevecht houden,
… je pop op safari gaat en jou een ansichtkaart stuurt,
… vreemden je op het station een uitzwaaiservice aanbieden,
… een dakloze Frank Sinatra imiteert voor een dame op leeftijd.

EN: bendeleden die een glimlach te koop aanbieden, het recht op seks voor landbouwdieren, huisvuil te koop in de Bijenkorf, boeven die aan jouw creatieve brainstorm deelnemen per Skype, een bezoekje van Sinterklaas aan de moskee… Welkom in de wereld van Wonder!

Sinds 2005 lanceert Wonder creatieve, spraakmakende initiatieven voor een mooiere wereld. Er is deze eeuw nogal wat werk aan de winkel. Hoe kunnen we met 9 miljard mensen vrolijk samenleven op één klont gesteente waar we al eeuwen alles uit slurpen wat erin zit en overal onze troep achterlaten? Al dat gesleep met materie mag weleens plaatsmaken voor een wereldhandel in blijdschap! Minder vechten, meer kietelen mensen! Wonder maakt ernst van de vrolijkheid, omdat we denken zo een wezenlijk verschil te kunnen maken.

Over de jaren heeft Wonder vele initiatieven gelanceerd, waaronder StoereVrouwen, DeWereldredden.nl en de Burgerbuddy. Je leest erover op de projectenpagina. Momenteel werken we aan nieuwe initiatieven zoals het festival The Week of Wonder, de campagne Echte Bonus, een vredesconferentie van poppen en een Gratis Koekjes Winkel. Wil je hier meer over weten, bezoek dan de Nieuwe plannen pagina.